Vintage leren rugtasHallo! Welkom in de wereld van Knap Goed! Ik ben Ellen, gek op interieur en regelmatig ben ik met allerlei woon items in de weer om mijn interieur (weer) eens opnieuw te stylen. Toen ik in 2015 voor de zoveelste keer de inrichting van onze woonkamer veranderde, realiseerde ik me dat ik toch best vaak een nieuw – en vaak per massa geproduceerd – item weggooi tijdens dit o zo leuke klusje. “Dat moet anders kunnen”, besloot ik. Dus startte ik een zoektocht naar duurzame woonartikelen.

 


Schatzoeken

Vintage vind ik tof, dus dat is een kwestie van veel en goed schatzoeken. Maar nieuwe duurzame producten vinden was en is nog steeds een flinke uitdaging. Veel winkels prijzen hun product namelijk als duurzaam aan, maar alleen omdat het lang mee kan gaan en niet omdat de producten het milieu niet beschadigen. Met Knap Goed doe ik mijn best om te laten zien dat ‘hip wonen’ ook op een duurzame manier met hele toffe producten kan en dat het milieu daarbij niet tot minimaal beschadigd wordt.

 

Binnenkijken - knap goed statieflamp vloerlamp - vintage vaas west germany - waxinelichthouder pollepel

Assortiment

Bij Knap Goed vind je vintage, industriële items, producten van gecertificeerd natuurlijke materialen en we hebben ons eigen Knap Goed lampenlabel. Al het moois dat Knap Goed verkoopt is duurzaam en wordt eerlijk gemaakt. Daardoor heeft ieder product een eigen verhaal en verkopen we veel exclusieve producten: van de meeste artikelen is er maar één of slechts een paar. Superleuk, want het assortiment varieert dus regelmatig! Alle bestellingen worden in ons supermooie gerecyclede papier ingepakt tot een mooi cadeau.

Heb je een vraag of ben je gewoon nieuwsgierig? Mail gerust naar ellen@knapgoed.nl.

Veel plezier met schatzoeken!
Liefs Ellen

PS. Wil jij ook altijd als eerst op de hoogte zijn van de nieuwste trends en onze aanbiedingen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Algemene voorwaarden Knap Goed
Herroepingsformulier Knap Goed
Privacyverklaring Knap Goed