Kerstster

Knap Goed stopt met webshop

Yep, je leest het goed, op 1 januari 2020 sluiten de deuren van de webshop van Knap Goed. Ontzettend jammer, want ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier aan Knap Goed gewerkt, superveel leuke mensen leren kennen, geleerd over het ondernemen, online media, maar ook over mezelf. Waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind in het leven. Eén van die dingen is duurzaamheid, maar vrijheid staat ook hoog in het vaandel. Dingen kunnen doen die ik leuk vind en kunnen zijn wie ik ben.

Keuzes maken

Inmiddels werk ik, naast Knap Goed, alweer ruim een jaar voor een werkgever en ben ik tot de conclusie gekomen dat dit mij op dit moment het gelukkigst maakt. Ik vind het fijn om collega's om me heen te hebben en op vaste tijden te werken. De combinatie Knap Goed en een baan is te veel, dus een keuze moest gemaakt worden. Helaas, want de webshop ga ik zeker missen!

Final sale

Maar, tot en met 31 december 2019 kan ik er nog even van genieten, want dan is er in de webshop namelijk FINAL SALE! Alle Knap Goede items zijn nu voor kleine prijsjes. Dus ben je nog op zoek naar een leuk Sint- of kerstcadeau? Neem dan vooral een kijkje in de shop! Enne... Een cadeautje voor jezelf kan natuurlijk nooit kwaad ;)

Social media

Het Knap Goed Instagram- en Facebookaccount blijft bestaan. Via deze weg zal ik blijven posten, al zal dit op een iets andere manier zijn.

Veel shopplezier! Liefs Ellen