Knap Goed aanhanger op de Hoge Veluwe

Knap Goede kerst

Een tijdje geleden stond ik met een collega te praten over de kerstboomdiscussie die wij ieder jaar thuis hebben. Want wat is nu beter voor het milieu? Een kunstkerstboom of een natuurlijke kerstboom? Mijn collega wist mij te vertellen dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is. Op de Hoge Veluwe kun je namelijk je eigen kerstboom zagen en daar help je de natuur nog mee ook! Door het zagen van de bomen groeien de unieke zandvlakten niet dicht. Een winwin-situatie en Knap Goed dus :)

Hoge Veluwe

Knap Goede kerstboom

Afgelopen weekend was het zover. Eerst de Knap Goed aanhanger opgehaald en daarna op naar de Hoge Veluwe! Het weer was wisselvallig, maar de luchten daardoor extra mooi. En dat we een beetje moesten zoeken naar een mooi exemplaar maakte eigenlijk niet uit. Het gebied is namelijk prachtig en door de zoektocht en het zelf zagen ben ik stiekem extra blij met de boom. Kortom: met een karretje vol kerstboom en kerstgroen (je mag een kerstboom per inzittende meenemen) gingen we voldaan huiswaarts.

Knap Goed aanhanger op de Hoge Veluwe

Kerstdecoratie

Bij thuiskomst kon ik het niet laten om de boom gelijk te versieren. Naast de houten en porseleinen hangers, hangen er dit jaar ook kerstslingers van schelpen in. Supertof, want deze zijn helemaal fairtrade en met de hand gemaakt. En wist je dat je deze ook heel leuk over bijvoorbeeld een oude ladder of deur kunt hangen? Net als je dat heel mooi kunt doen met de vilten sterren slinger.

Binnenkijken - kerstslinger - vintage West Germany vaas - geweven mand Oohh - vintage rotan vaas Kerstslinger Kerstslinger

DIY Knap Goede kerstboom

Wil jij nou ook zo'n Knap Goede kerstboom in huis? Neem dan vooral even een kijkje op de site van de Hoge Veluwe, want aankomend weekend is het nog mogelijk om zelf een boom te zagen!

Have fun!
Liefs Ellen