Prachtig wandbord van het merk Oohh. Ideaal om je mooiste foto's, kaartjes en (vakantie)herinneringen op een mooie manier op de wand te stylen. Daarnaast kan het wandbord ook als dienblad worden gebruikt.

Stylen met wandborden

Al scrollend door social mediakanalen op het gebied van interieur, zie ik regelmatig vragen over wanddecoratie voorbij komen. Bijvoorbeeld: "wat hebben jullie aan je wand hangen?" of "ik wil graag foto's aan mijn muur, maar geen schotse hooglander, jullie ideeën?....."

Yesss I have! :)

Vanaf vandaag kun je jouw muur namelijk supertof en persoonlijk stylen met de nieuwe wandborden van Oohh!

Prachtig wandbord in de kleur taupe van het merk Oohh. Ideaal om je mooiste foto's, kaartjes en (vakantie)herinneringen op een mooie manier op de wand te stylen. Daarnaast kan het wandbord ook als dienblad worden gebruikt en is deze super leuk te combineren met de houten voetstukken van Oohh (28cm).

Eerlijk en handgemaakt

Wat zijn de wandborden tof he?! Maar behalve dat ze heel mooi zijn, zit er ook een goed verhaal achter de borden. De wandborden worden namelijk fairtrade en met de hand van gerecycled papier gemaakt door moeders in Sri Lanka. De moeders krijgen een opleiding zodat ze thuis de ontwerpen om kunnen zetten in deze pareltjes. Zo krijgen ze dus de mogelijkheid om voor hun kinderen te blijven zorgen en is ieder bord net even anders. Een echt uniek item dus!

Prachtig wandbord in de kleur taupe van het merk Oohh. Ideaal om je mooiste foto's, kaartjes en (vakantie)herinneringen op een mooie manier op de wand te stylen. Daarnaast kan het wandbord ook als dienblad worden gebruikt en is deze super leuk te combineren met de houten voetstukken van Oohh (28cm).

Prachtig wandbord van het merk Oohh. Ideaal om je mooiste foto's, kaartjes en (vakantie)herinneringen op een mooie manier op de wand te stylen. Daarnaast kan het wandbord ook als dienblad worden gebruikt.

Prachtig zwart wandbord van het merk Oohh. Ideaal om je mooiste foto's, kaartjes en (vakantie)herinneringen op een mooie manier op de wand te stylen. Daarnaast kan het wandbord ook als dienblad worden gebruikt en is deze super leuk te combineren met de houten voetstukken van Oohh (28cm).

Prachtig wandbord van het merk Oohh. Ideaal om je mooiste foto's, kaartjes en (vakantie)herinneringen op een mooie manier op de wand te stylen. Daarnaast kan het wandbord ook als dienblad worden gebruikt.

Geef je muur een persoonlijke touch

Zoals je op de eerste foto's hebt gezien, zijn de wandborden van zichzelf al mooi om in een groepje bij elkaar te stylen. Maar wil je jouw wand een persoonlijke touch geven? Hang of plak er dan jouw favoriete foto's, kaarten en andere (vakantie)herinneringen in! Als je hier poster buddies voor gebruikt dan kun je de inhoud af en toe wisselen.

Voor een speels effect kun je het best meerdere wandborden in verschillende kleuren en formaten gebruiken. Die style je in een denkbeeldige driehoek aan de muur. Let wel op dat er een evenwichtige samenhang ontstaat van kleuren en formaten (niet dat je bovenin een bonk zwart en onderop een bonk taupe hebt. Of bijvoorbeeld alle grote borden boven en alle kleine borden onderaan ;-)).

Als je wilt kun je oneindig veel combinaties maken met de wandborden. Van wandvullende decoratie in de woonkamer, tot een klein 'schilderijtje' op het toilet bijvoorbeeld. En wil je een keer veranderen van samenstelling? Weet dan ook dat de wandborden multifunctioneel zijn, want....

Oohh - houten voetstuk - bloempot - vaas - dienblad

Van wandbord naar dienblad en andersom

…de wandborden kunnen ook als dienblad gebruikt worden. Hoe leuk is dat! En als je wilt, dan kunnen de grote wandborden (28cm) zelfs gecombineerd worden met houten voetstukken (28cm) van Oohh. Kortom: reden genoeg om eens lekker mee aan de slag te gaan :)

Veel stylingfun!

Liefs Ellen