Oohh - houten voetstuk - bloempot - vaas - dienblad

Oohh wat mooi!

Oohh, ik kon het niet laten om alvast iets te posten op social media, want wat ben ik super blij met de nieuwe collectie bloempotten, vazen, dienbladen en houten voetstukken van Oohh! Zo tof al die verschillende kleuren en maten die je zo mooi kunt combineren! Het was even een werkje, maar inmiddels zijn ze allemaal in de shop te vinden. Hoogste tijd om er een fijn interieur inspiratie blog over te schrijven :)

Oohh - houten voetstuk - bloempot - vaas - dienblad Oohh - bloempot - dienblad Oohh - bloempot - dienblad - houten voetstuk - vaas

Eerlijk en handgemaakt

Laat ik beginnen met het verhaal achter de producten van Oohh.  Want je verwacht het misschien niet, maar alle items zijn gemaakt van gerecyclede en/of gecertificeerd natuurlijke materialen. Neem bijvoorbeeld de bloempotten en vazen die je hierboven ziet. Die zijn gemaakt van gerecycled papier, worden aan de binnenkant afgewerkt met een laag natuurlijk latex en aan de buitenkant met een laag overtollig zaagsel. Zo zijn de bloempotten en vazen hartstikke waterdicht en ook nog eens supermooi om te zien!

Daarnaast worden alle items van Oohh fairtrade gemaakt in Sri Lanka. De producten worden daar met de hand door moeders gemaakt. Ze krijgen daarvoor een opleiding zodat ze thuis de ontwerpen kunnen omvormen tot deze pareltjes. Zo krijgen moeders daar de mogelijkheid om goed voor hun kinderen te kunnen zorgen. Knap Goed toch?!

 

Oohh - bloempot - houten voetstuk - dienblad Oohh - bloempot - houten voetstuk Oohh - dienblad - vaas - houten voetstuk - bloempot Oohh - dienblad - houten voetstuk - vaas - bloempot - bloempot papier mache Oohh - bloempot - vaas - dienblad - houten voetstuk - bloempot papier mache - magneetbord - ijzeren dienblad Oohh - bloempot - vaas - dienblad - houten voetstuk - bloempot papier mache - ijzeren dienblad - magneetbord

Mix and match

Het leuke aan de producten van Oohh is dat je ze zo ontzettend goed kunt mixen and matchen. Niet alleen doordat de kleuren heel goed bij elkaar passen, maar ook omdat je de houten voetstukken op verschillende manieren kunt toepassen. Zo kun je een dienblad bijvoorbeeld plat op de tafel leggen, maar met een houten voetstuk (28cm) maak je de compositie net even helemaal af. Hetzelfde geldt voor de bloempotten met 17cm doorsnede. Deze passen op de voetstukken met 17cm doorsnede. Op deze manier zijn er dus heel veel verschillende combinaties mogelijk en kun je de producten helemaal naar eigen smaak afstylen.

En misschien is het je al opgevallen: de items van Oohh kun je ook heel goed met onze andere producten combineren. Zo zijn de bloempotten van papier maché daar bijvoorbeeld heel geschikt voor, maar kan een vintage ijzeren dienblad ook heel tof zijn! Snuffel daarom gewoon eens lekker rond en kijk wat jij mooi vindt. In het overzicht op je wishlist of in je winkelwagen kun je dan gelijk zien of alles mooi matcht.

Oohh bloempot outdoor zwart Stoere grijze bloempot van het merk Oohh. Supermooi voor binnen, maar ook buiten te gebruiken omdat de bloempot is gemaakt van gerecycled plastic.

Bloempotten voor buiten

Het meest bijzonder vind ik zelf de Oohh outdoor bloempotten. Dit zijn bloempotten die gemaakt zijn van gerecycled plastic en daardoor buiten gebruikt kunnen worden. Je kunt ze natuurlijk op de tuintafel neerzetten, maar als je wilt kunnen de bloempotten met horizontale stiksels zelfs aan de muur of schutting bevestigd worden! Super leuk om bijvoorbeeld je kruiden in te planten of een hangplant in te stylen. Be creative and have fun!

Liefs Ellen