Creative Life werkspoorkathedraal Utrecht - vintage trap - vintage ladder - vintage schoolstoel - vintage kist - vintage houten krukje - planthanger - plantenhanger - bloempot - macramé - retro Brabantia kruk - vaas - cadeaupapier - vintage marmeren vaas - vloerkleed

Knap Goed op Creative Life 2018

Wauw, wat was Creative Life 2018 toch tof! Maar liefst drie dagen lang stond ik met de Knap Goed oldtimer aanhanger in de werkspoorkathedraal in Utrecht. En wat vond ik het fantastisch!

Met de wagen volgeladen kwam ik donderdag al aan in de werkspoorkathedraal. Een werkelijk schitterend gebouw, waar de aanhanger de komende dagen mocht gaan pronken. Na alles te hebben uitgepakt begon het leukste klusje: het stylen van de stand! Naast de reguliere producten, had ik ook lekker veel voorjaarsitems meegenomen. Bloempotten, vazen en niet te vergeten: de mooie DIY macramé's! Stuk voor stuk kregen ze een mooi plekje in of naast de aanhanger.

Creative Life werkspoorkathedraal Utrecht - vintage trap - vintage ladder - vintage schoolstoel - vintage kist - vintage houten krukje - planthanger - plantenhanger - bloempot - macramé - retro Brabantia kruk - vaas - cadeaupapier - vintage marmeren vaas - vloerkleed

Creative Life werkspoorkathedraal Utrecht - wandhanger peace sign - vintage vaas - vintage houten krukje - vintage veldfles - houten decoratieplank - vintage gistfles - vintage kapstokhaak gietijzer - vintage baksteenmal - ijzeren dienblad - magneetbord - bloempot - vaas - vintage lantaarn - dinerkaarsen - kaarsen - vintage apothekerspot

Vrijdagochtend ben ik er toch nog even vroeg uit gegaan om de laatste dingen bij de stand te regelen. Dat was maar goed ook, want toen om 10.00 uur de deuren open gingen stond er al snel een flinke rij voor de kassa en dus ook in de stand ;) Vooral de vintage textielstempels waren favoriet. Zo leuk om te horen waar iedereen ze voor gaat gebruiken! Vaak voor in een pronkkastje, maar ook om echt textiel mee te bedrukken, supertof!

Vintage textielstempels

Vintage textielstempel

Daarnaast vonden ook de vintage kapstokhaken, bloempotten (met DIY macramé) en de diamantvormige bakjes met jute hanger gretig aftrek. Blijven fijne items waar je allerlei kanten mee op kunt. De kapstokhaken liepen zelfs zo goed, dat ik ze heb bijbesteld en inmiddels heb aangevuld in de shop. Kan iedereen weer fijn z'n eigen kapstok maken.

Creative Life werkspoorkathedraal Utrecht - vintage houten krukje - messing salamander - vintage kapstokhaak - vintage baksteenmal

Creative Life werkspoorkathedraal Utrecht - vintage ladder - ouder ladder - planthanger - plantenhanger - bloempot - macramé - vintage kist

Ook was er een supertof initiatief van Maaikes Live Painting. Maaike schildert op bruiloften en evenementen om zo een mooie herinnering vast te leggen. Tijdens Creative Life maakte ze slechts in vier uur tijd een supermooie aquarel. En wel van onze de oldtimer aanhanger! Wat een eer Maaike, dankjewel!

Creative Life werkspoorkathedraal Utrecht - vintage kist - vintage prullenbak - vintage schoolplaat - vintage letterbak - messing olifant - messing eend - vintage handtas

Creative Life werkspoorkathedraal Utrecht - vintage schoolplaat - vintage gereedschapskist - vintage kist

Creative Life werkspoorkathedraal Utreecht - vintage schoolplaat - vintage kist - vintage gereedschapskist - vintage prullenbak

Lieve bezoekers bedankt voor jullie enthousiaste reacties, gezellige kletspraatjes en aankopen!

Heel veel liefs, Ellen