Interieur inspiratie blog: bloempot papier mache - vintage houten krukje - cadeaupapier

Knap Goed DIY

DIY macramé

Van 23 t/m 25 maart sta ik met de Knap Goed oldtimer aanhanger op Creative Life. Je zou het misschien niet zeggen, maar daar ben ik dus zeg maar al een paar weken lekker druk mee: Hoe wil ik de stand stylen en wat neem ik allemaal mee? Vorige week raakte ik geïnspireerd door alle workshops die dat weekend gegeven gaan worden en ging ik gelijk aan de slag. Ik bedacht een macramé voor de peace signs en wil op Creative Life onze mooie bloempotten van papier maché laten shinen in een plantenhanger. Na heel wat mislukte varianten maakte ik gelukkig ook een aantal hele goede macramé's. Twee voor de peace signs en één als plantenhanger voor de bloempotten...

Interieur inspiratie blog - wandhanger peace sign - macracme - bloempot papier mache - cadeaupapier - vintage houten krukje - vintage kapstokhaak

Interieur inspiratie blog -bloempot papier mache - macrame - wandhanger peace sign

Interieur inspiratie blog - wandhanger peace sign - macrame

Interieur inspiratie blog - bloempot papier mache - cadeaupapier - vintage houten krukje - wandhanger peace sign

Cadeaupapier fietsen

 

DIY macramé

Misschien heb je het wel mee gekregen: ik postte de macramé voorbeelden op mijn Instagram stories. Daar kreeg ik zo ontzettend veel leuke reacties op, dat ik deze week besloot DIY macramé pakketten te maken voor de peace signs en de bloempotten. Gelijk ben ik aan de slag gegaan met het voorbereiden van jute touw en het maken van werkbeschrijvingen. Een intensief klusje, maar met succes! In eerste instantie was het idee om de pakketten alleen op Creative Life aan te bieden, maar vanwege de grote aanvraag zijn de DIY macramé's vanaf vandaag ook al verkrijgbaar in de shop. Hoe leuk is dat! Op deze manier verwen je jezelf niet alleen met een uniek interieur item, maar ook nog eens met een leuke bezigheid :)

En mocht je aan de slag willen met cadeaupapier, dan kan ik je helemaal blij maken. Vanaf vandaag is ook ons mooie gerecyclede cadeaupapier met fietsen verkrijgbaar in de shop! Joepie!

Have fun!

Liefs Ellen