Knap Goed met unieke houten vaas in vtwonen. Gestyled door Frans Uyterlinde.

Knap Goed in vtwonen!

Leuk nieuws! Een tijdje geleden stond ik met onze oldtimer aanhanger op Sunday Market in Amsterdam en ontmoette ik vtwonen topstylist Frans Uyterlinde. Na een leuk gesprek nam hij een van onze unieke houten vazen mee. Zo tof! Maar dat was nog niet alles: kort daarna ontving ik van hem een berichtje. Hij was zo enthousiast over de vaas dat hij er graag een paar wilde gebruiken in vtwonen.

Vtwonen weer verliefd op je huis

Gisteravond was het zover. Na weken niets te mogen zeggen gebruikte Frans in de eerste aflevering van een nieuw seizoen vtwonen weer verliefd op je huis maar liefst drie van onze supertoffe houten vazen! Wat waren ze mooi gestyled en wat kwamen ze mooi in beeld. Dankjewel lieve Frans!

Bekijk de aflevering

De foto's zijn gemaakt door vtwonen.

Knap Goed met unieke houten vaas in vtwonen. Gestyled door Frans Uyterlinde.Knap Goed met unieke houten vaas in vtwonen. Gestyled door Frans Uyterlinde. Knap Goed met unieke houten vaas in vtwonen. Gestyled door Frans Uyterlinde.