Interieur blog - vintage houten ladder - vintage leren schoudertas - wandhanger peace sign - vintage veldfels - Knap Goed touwlamp - vintage ijzeren potje -

Houten ladder in je interieur

Houten ladder in je interieur

Houten ladders, I love it! Regelmatig gebruik ik een houten ladder op events naast onze Knap Goed oldtimer aanhanger. De ene keer met bloempotten in macramé, een andere keer met kandelaars er op en op Flavourites Live hingen we er die mooie sterren van schelpen aan. Maar wist je dat een houten ladder ook heel tof kan zijn in je interieur?!

Interieur blog - vintage houten ladder - vintage schoudertas - vintage veldfles - wandhanger peace sign - Knap Goed touwlamp - vintage ijzeren potje -

Interieur blog - vintage houten ladder - vintage leren schoudertas - wandhanger peace sign - vintage veldfels - Knap Goed touwlamp - vintage ijzeren potje -

Interieur blog - vintage houten ladder - vintage veldfles - wandhanger peace sign -

Liefde voor oud hout

Persoonlijk vind ik een ladder waarvan je kunt zien dat deze heel veel gebruikt is het allermooist. Een trap die onder de krassen, verfspetters en butsen zit heeft zo z'n charme. Daarnaast zitten er vaak nog van die mooie oude matte scharnieren op met - niet te vergeten - lekker roestige schroeven en moeren. Normaal niet echt een pluspunt van een product, maar bij een houten ladder mag dit allemaal wat mij betreft ;-) Mocht je hier niet van houden, dan kun je natuurlijk altijd nog voor een nieuwe houten ladder of een bamboe ladder kiezen.

Multifunctionele ladder

Goed! To the point! Waar kun je zo'n ladder nu voor gebruiken? Nou, ik zal het je verklappen: een ladder is dus echt multifunctioneel! Je kunt 'm in de badkamer of keuken gebruiken om je handdoeken en theedoeken aan op te hangen, maar ook als boekenkast of plantenstelling is een ladder ideaal. Ikzelf vind het leuk om een ladder als pronkkastje te gebruiken. Ik zet er mijn mooiste items op en kan er ook heel eenvoudig iets aan of overheen hangen. Neem bijvoorbeeld onze Knap Goed touwlamp. Het sisal touw matcht niet alleen heel goed bij het oude hout, maar doordat de lamp een lang touw met stekker aan het uiteinde heeft is deze ook gewoon te gebruiken. Daarnaast is het ook heel leuk om een mooie tas of bijvoorbeeld een slinger er overheen te hangen.

DIY houten ladder in jouw interieur

Wil jij ook de slag met een ladder in je interieur? Neem dan eens een kijkje op ons Pinterestaccount! Daar is een heel bord vol te vinden met alleen maar interieurfoto's met ladders er op. Kun je fijn inspiratie opdoen :)

Have fun!

Liefs Ellen