Knap Goed bij Soul Sisters in Hattem ll vintage baksteenmal - vintage kapstokhaak - kapstokhaak van gietijzer - vintage letterbak ll

Knap Goed @Soul Sisters Hattem

Leuk nieuws! Vanaf nu kun je alle toffe items van Knap Goed ook in het echt bewonderen! Op de eerste verdieping van Soul Sisters Conceptstore in Hattem staat namelijk onze eerste echte offline shop. De shop staat vol met heel veel moois, waaronder een aantal exclusieve items die alleen bij Soul Sisters te verkrijgen zijn. Hierbij een aantal foto's voor weer een fijne dosis interieur inspiratie, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om eens lekker te komen snuffelen!

Knap Goed bij Soul Sisters in Hattem ll statieflamp - vloerlamp - wandhanger peace sign - vintage leren tas - vintage wollen deken - vintage kist - vintage letterbak - vintage baksteenmal - vintage rotan vaas - vintage kapstokhaak - marmeren waxinelichthouder - houten decoratieplank - waxinelichthouder pollepel - stompkaarsen palmolie - vintage stempel - vaas papier mache ll

Knap Goed bij Sous Sisters in Hattem ll wandhanger peace sign - vaas papier mache - vintage textielstempel - stompkaarsen palmolie - vintage leren tas - waxinelichthouder lepel ll

Knap Goed bij Soul Sisters Concpetstore in Hattem ll vintage leren tas - waxinelichthouder lepel - vaas papier mache - waxinelichthouder marmer - houten decoratieplank - vintage ijzeren potje ll

Knap Goed bij Soul Sisters in Hattem ll vintage leren tas - vintage ijzeren potje - vintage kapstokhaak - kapstokhaak gietijzer ll

Knap Goed bij Soul Sisters in Hattem ll vintage leren tas - wandhanger peace sign - waxinelichthouder lepel - vaas papier mache - stompkaarsen palmolie - vintage baksteenmal - vintage letterbak - vintage kapstokhaak - vintage rotan vaas - vintage ijzeren potje ll