Interieur inspiratie blog ll vintage letterbak - houten vaas - vintage kist - messing kandelaar - schaal teak hout - wandhanger peace sign ll

Interieur inspiratie – natuurlijk groen

YEAY! Nieuw jaar, nieuw begin, nieuwe etalage!

Zoals je misschien op Instastories wel hebt gezien ben ik de afgelopen week lekker bezig geweest met het opnieuw stylen van onze mini-etalage. Na al een tijdje met behang te hebben gewerkt, leek het me ook weer eens leuk om met verf aan de slag te gaan. Eerst wilde ik over het behang heen schilderen, zodat de muur lekker glad en strak zou zijn, maar uiteindelijk koos ik er toch voor om de verf gewoon rechtstreeks op de OSB-plaat aan te brengen. Deze toffe groene trendkleur in combinatie met de OSB-plaat zorgt namelijk voor een natuurlijk effect en is supermooi te combineren met mijn favoriete producten!

Interieur inspiratie blog ll vintage kist - vintage letterbak - wandhanger peace sign - messing kandelaar - vintage gistfles - houten vaas - schaal teak hout - vintage kapstokhaak - oud bollenkrat - messing kapstokhaak ll

Interieur inspiratie blog ll vintage letterbak - houten vaas - vintage kist - messing kandelaar - schaal teak hout - wandhanger peace sign ll

Interieur inspiratie blog ll vintage letterbak - houten vaas - vintage kist - messing kandelaar - schaal teak hout - wandhanger peace sign ll

Interieur inspiratie blog ll vintage gistfles - wandhanger peace sign - messing kandelaar - houten vaas ll

Messing

Een van mijn favoriete producten van dit moment is messing. Zoals je misschien met de feestdagen al een beetje hebt gezien, is messing en de kleur goud weer helemaal terug! Het leuke aan messing vind ik dat het niet alleen mooi is in combinatie met zwart en wit, maar ook met groentinten en (oud) hout staat het supergaaf in je interieur. Houd je van sober dan kun je voor een setting als deze kiezen. Met een donkere kleur groen en donkere houtsoorten. Maar ben je meer van het lichte interieur, dan kun je ook voor een mintgroen, licht hout en messing kiezen. Genoeg mogelijkheden om eens lekker uit te proberen dus!

Rotan

Waar ik ook heel blij mee ben is dat rotan weer steeds vaker terug komt in het interieur. Het pas perfect thuis in de urban jungle stijl of in een retro interieur. Het haalt buiten een beetje naar binnen en kan heel goed gecombineerd worden met verschillende groentinten. Mijn persoonlijke favoriet van dit moment is de vintage gistfles met rotan mand.  Supermooi met een paar (voorjaars)takken er in!

DIY

Wil jij nou ook zo'n mooie groene wand in huis? Gewoon doen! Durf die muur lekker groen te verven of behangen. Je kunt er het best voor kiezen om de kleur achter de bank of achter het hoofdbord van je bed 'te plaatsen'. Een kleur 'achter je rug' voelt namelijk vaak veel prettiger dan een kleur waar je naar kijkt terwijl je een witte muur achter je hebt.

Heel veel succes en plezier met stylen!

Liefs Ellen

PS. Voor advies mag je me altijd een mail sturen :)