Interieur inspiratie blog ll messing kandelaar - vintage koffer - kerstboom

Sparkling Christmas

Eindelijk! Vanaf nu mogen we lekker helemaal in de 'kerststand'. Wat heb ik me er op verheugd! Natuurlijk heb ik al de nodige voorpret gehad met inkopen en Flavourites Live, maar vanaf nu mag ik los van mezelf. En dat begint met het schrijven van dit fijne blog :)

Kerstpret

Afgelopen weekend ben ik namelijk druk in de weer geweest met onze kerstboom (jaja, stiekem al vóór de verjaardag van Sinterklaas). Ieder jaar vind ik het weer een heerlijke klusje om de kerstboom op te tuigen en ook de rest van het huis in de kerstsfeer te brengen. Het leukst vind ik het om de nieuwe Knap Goed producten een plekje te geven. Een van mijn favoriete items van dit moment zijn de kerstengelen van papier maché. Helemaal fairtrade en met de hand gemaakt. Wat moet dat een precies werkje zijn! Door het handige lusje zijn ze perfect als hanger voor in de boom, maar ook staand zijn ze als kerstdecoratie prachtig.

Interieur inspiratie blog ll kerstengel - boomdecoratie - kerstboom - kerstboomhanger - boomhanger - engel

Interieur inspiratie blog ll kerstboom - kerstdecoratie - kerstengel - kerstboomhanger - kerstslinger - vintage koffer - messing kandelaar

Favo kerstdecoratie

Waar ik ook heel blij van word zijn de kerstbomen en keststerren van schelpen. Door de verschillende groottes met elkaar te mix and matchen kun je er echt alle kanten mee op. Ik heb ervoor gekozen om twee kerstbomen naast de boom te zetten en de kerststerren hebben een plekje op en aan de vitrinekast gekregen.

Interieur inspiratie blog ll messing kandelaar - vintage koffer - kerstboom

Interieur inspiratie blog ll kerstboom - kerstengel - kerstster - kerstslinger - kerstdecoratie - vintage koffer - messing kandelaar - kerstboomhanger

Goud de nieuwe kersttrend

Als laatst vond ik het leuk om een beetje goud aan het geheel toe te voegen. Het geeft net even een beetje meer warmte, is helemaal van nu en het past perfect bij de wit-, hout- en groentinten die ik al in mijn interieur heb. Het leuke is dat je hiervoor heel goed vintage messing kan gebruiken. In de vorm van dieren, kandelaars of zelfs kaarsendovers. Zo tof om hiermee te expirimenteren!

Interieur inspiratie blog ll messing kraanvogel - messing kandelaar - geweven mand - mand gerecycled papier - vintage kist - kerstboom - kerstdecoratie

Interieur inspiratie blog ll messing kandelaar - vintage koffer - kerstboom

Echt heerlijk om het huis weer in kerstsfeer te hebben! Hoe ziet jouw kerst interieur er uit? Ben heel benieuwd! Let me know @Insta of @Facebook.

Liefs Ellen