Knap Goed op Flavourites Live 2017 - een flinke dosis interieur inspiratie

Knap Goed op Flavourites Live 2017

Wauw! Wat een supertoffe dagen hebben we gehad op Flavourites Live 2017! Maar liefst drie dagen lang stonden we met de Knap Goed oldtimer aanhanger op Flavourites Live in de Kromhouthal in Amsterdam. En wat hebben we genoten!

Hoewel Flavourites Live pas op vrijdag begon, reisde ik met de oldtimer aanhanger vol toffe woon accessoires en kerstdecoratie afgelopen donderdag al af naar Amsterdam. Zo had ik mooi de tijd om op mijn gemak de aanhanger te stylen. Want naast de reguliere producten had ik voor Flavourites Live ook alvast lekker veel kerstartikelen meegenomen en die moesten natuurlijk een mooi plekje krijgen. Net als onze Knap Goed statieflampen, waarvan er een zelfs in de stand van Flavourites zelf mocht pronken.

Knap Goed op Flavourites Live 2017 - een flinke dosis interieur inspiratie

Kerstengel papier maché. Mooi voor in de boom of als kerst decoratie Flavourites Live

Knap Goed op Flavourites Live 2017 - een flinke dosis interieur inspiratie

Knap Goed op Flavourites Live 2017 - een flinke dosis interieur inspiratie

Na vrijdagochtend vroeg nog even de laatste dingen te hebben gedaan, ging Flavourites Live om 10.00 uur van start.  Zo superleuk om mensen van advies te voorzien en ze helemaal blij met hun aankoop verder te zien gaan! Vooral de kerstslingers en kerststerren vielen enorm in de smaak, net als de gezellig brandende vintage lantaarns. Wat ikzelf aan de lantaarns heel fijn vind, is het waxinelichtje. Doordat er geen olie meer bij komt kijken kun je de lantaarn heel eenvoudig in de woonkamer neerzetten zonder dat alles gaat stinken of de lantaarn walmt. Ideaal!

Knap Goed op Flavourites Live 2017 - een flinke dosis interieur inspiratie

Knap Goed op Flavourites Live 2017 - een flinke dosis interieur inspiratie

Daarnaast vind ik het ook altijd erg leuk om onze volgers eens in het echt te spreken. Zo leuk om het gezicht achter een social media account te zien en alle (interieur) verhalen te horen! Mocht je dus niet op Flavourites Live geweest zijn maar wel een andere keer de kraam bezoeken: laat vooral even weten wie je bent! #vindikleuk

Knap Goed op Flavourites Live 2017 - een flinke dosis interieur inspiratie

Knap Goed op Flavourites Live 2017 - een flinke dosis interieur inspiratie

Knap Goed op Flavourites Live 2017 - een flinke dosis interieur inspiratie

Na drie lekker drukke dagen was het Flavourites Live feest op zondag om 18.00 uur helaas alweer afgelopen. Best gek, want binnen twee uur is zo'n evenementenhal dan alweer bijna helemaal opgeruimd. Gelukkig mogen we de komende tijd nog een aantal keer met de oldtimer aanhanger op pad. Kom je ook gezellig hoi zeggen?

Tot dan!

Liefs Ellen