Interieur inspiratie blog ll kerstster - bloempot - vaas - houten kruk - vintage ijzeren kist - messing kraanvogel

Interieur inspiratie – nieuwe etalage

Yesss! Ik heb weer een nieuwe etalage in mijn kantoor :-D Ik werd zo ontzettend blij van alle nieuwe (kerst) producten dat ik het niet kon laten om de boel weer te verbouwen. Hup! Achterwand er uit en weer lekker beginnen met een lege muur.

Aardetinten 

Zoals je misschien wel weet ben ik gek op aardetinten. Ik houd erg van oud hout en vintage 'versleten' producten. Maar... Ook producten in dezelfde kleur met strakke eenvoudige vormen spreken me aan. En het leuke is dat als je de juiste verhouding van strak en vintage elkaar zoekt, dit hartstikke tof met elkaar matcht!

Interieur inspiratie blog ll kerstster - bloempot - vaas - houten kruk - vintage ijzeren kist - messing kraanvogel

 

Styling

Normaal gesproken begin ik na het bedenken van het thema, altijd als eerst met het bepalen van de grote producten. Om het mooiste effect te krijgen, style je de producten namelijk in een denkbeeldige driehoek en het handigst is dan om te beginnen met grote items. Deze keer was dat net even anders. Ik wilde namelijk heel graag de nieuwe bloempot en vazen van papier maché gebruiken. En omdat ik stiekem al een beetje kerstkriebels heb, mochten de nieuwe kerststerren ook niet ontbreken.

Interieur inspiratie blog ll kerstster gemaakt van schelpen. Superleuk als kerst decoratie. Bijvoorbeeld in de kerstboom of in combinatie met meerdere sterren aan het plafond.

In de nieuwe etalage wilde ik dus sowieso een aantal moderne strakke items laten zien. Omdat ik wit en grijs tegen een witte muur wat kil vind heb ik gekozen voor de bruine vintage ijzeren kisten als ondergrond voor de vazen. Lekker stoer en daardoor als totaalplaatje niet 'te clean'. De industriële organiser, kruk en de decoratieplanken met de marmeren waxinelichtjes maken het helemaal af.

Interieur inspiratie blog ll kerstster - houten decoratieplank - marmeren waxinelicht - industriële organiser - bloempot - vaas - vintage ijzeren kist - messing kraanvogel

Interieur inspiratie blog ll kerstster - vintage ijzeren kist - bloempot - vaas - messing kraanvogel

DIY

Wil jij nou ook alvast een heel klein beetje kerst in huis? Neem vooral even een kijkje in de shop!

Liefs Ellen