Knap Goed statief lamp, prachtig als bureaulamp en vloerlamp

BREAKING NEWS

Yes! Na maanden van brainstormen, ideeën uitproberen, oplossingen zoeken en verbeteren is onze eigen unieke Knap Goed lampenlijn een feit! Onze eerste eigen productlijn waar we met hart en ziel aan hebben gewerkt. Supertof!

Hoe we op dit idee zijn gekomen? Dat zit zo:

Zoals je misschien wel weet vind ik het heerlijk om op schattenjacht te gaan. Gewoon, lekker neuzen tussen andermans spullen en dan ineens, als je het niet verwacht, een topitem vinden. Normaal gesproken zijn dat hele bruikbare producten die, soms na een kleine opknapbeurt, gelijk de website op kunnen. Maar zo heel af en toe vind ik ook prachtige dingen waar je niet gelijk iets mee kunt. Toch neem ik deze altijd mee. Ik leg ze bij mijn verzameling (nog) onbruikbare producten en wacht dan af tot ik er iets mee kan.

Vintage vloerlamp

Zo ging het ook een beetje met het houten statief hierboven. Ik vond 'm mooi van kleur en vorm en heb het statief daarom meegenomen en thuis in de kast gelegd. Hopend dat ik er iets moois mee kon doen. Een paar maanden later vond ik op een markt een aantal hele gave lampen gelijk ontstond het idee van een lamp. Mijn vriend is elektricien en zag hier wel een mooi project in. Zo ontstond de eerste Knap Goed statieflamp.

Knap Goed touwlamp pendellamp sisal

Een tijdje eerder maakten we al de Knap Goed touwlamp. Het idee van een Knap Goed lampenlijn werd geboren. Vanaf dat moment hebben onze hoofden niet meer stil gestaan. We verbeterden de Knap Goed touwlamp en zijn op zoek gegaan naar mooie statieven en lampen. We kwamen er achter dat het niet altijd eenvoudig was om statief en lamp te combineren, maar vonden gelukkig altijd een oplossing. Met deze knapperds al resultaat:

Knap Goed statief lamp, prachtig als bureaulamp en vloerlamp

Knap Goed statief lamp, prachtig als bureaulamp en vloerlamp

Knap Goed statief lamp, prachtig als bureaulamp en vloerlamp

Knap Goed statief lamp, prachtig als bureaulamp

Het leuke aan deze lampenlijn is dat geen lamp hetzelfde is. Van iedere lamp is er maar één en je hebt een echte eyecatcher voor in je interieur. Zowel de bedrading als de lampen zijn nieuw en dus hartstikke veilig. Aan iedere lamp bevestigen we een leren label met aan de ene kant Knap Goed en aan de andere kant een unieke code. Deze code wordt in onze database bewaard zodat we voor altijd weten wanneer en van welke producten een lamp gemaakt is. Knap Goed, toch!?

Liefs Ellen

PS. Uiteraard blijven we nieuwe lampen ontwikkelen, dus houd de site in de gaten :)