Verleidelijk stoer interieur - werelds wonen - Teak salontafel - scrapwood kruk - vaas - kandelaar - dienblad - peace sign

Verleidelijk stoer interieur

Hoewel er nog prachtige zonnige dagen tussen zitten, ontluikt de herfst zo stilletjes aan. De bomen beginnen hun blad te verliezen en 's avonds wordt het alweer snel donker. Aan de ene kant jammer, want wat waren die lange zomeravonden buiten heerlijk. Aan de andere kant moet ik eerlijk bekennen dat ik het binnen, lekker warm met een deken op de bank, ook wel weer fijn vind. Hoogste tijd om op schattenjacht te gaan!

Een van mijn favoriete adresjes is een fairtrade organisatie die de meest prachtige items vanuit India importeert. Afgelopen week arriveerde daar een container met allerlei moois en ik had het geluk om als een van de eersten te mogen komen kijken.

Bij aankomst werd ik gelijk al verrast. Nee, dit keer niet alleen door de producten, maar door de superstoere camper die de eigenaresse van het bedrijf heeft. Ze vond de kleur van de Knap Goed aanhanger zo mooi dat ze haar eigen camper - uiteraard in overleg ;-) - in dezelfde kleur heeft laten spuiten! Hoe gaaf is dat!

Camper Palau

Maar goed, terug naar de schattenjacht. Eigenlijk kan ik er maar een ding over zeggen: ik vond er zoveel moois dat ik bij aankomst thuis gelijk besloot om een nieuwe etalage in mijn kantoor te maken.

Verleidelijk stoer interieur - werelds wonen - Teak salontafel - scrapwood kruk - vaas - kandelaar - dienblad - peace sign

Een van mijn lievelingsitems is de superstoere ijzeren vaas. Ik werd verliefd op de prachtige vorm en kleuren die de voormalige waterpot heeft. De vaas alleen al is supermooi als decoratie, maar ook met takken er in een plaatje om naar te kijken.

Verleidelijk stoer interieur - werelds wonen - vaas - scrapwood kruk - kandelaar - dienblad

Daarnaast ben ik er best wel een beetje trots op dat ik een aantal Nepalese houten botervazen heb weten te scoren. Ze zijn wat kleiner dan de houten vazen uit India en allemaal verschillend van vorm. Superleuk om met elkaar te combineren op bijvoorbeeld een ijzeren dienblad. Een paar mooie takken of een bos bloemen er in et voilà, een mooi stilleven is geboren :)

Verleidelijk stoer interieur - werelds wonen - teak salontafel - dienblad - vaas - kandelaar -

Als laatst wil ik je nog even kennis laten maken met onze nieuwe peace sign wandhangers. Gemaakt van scrapwood en met de originele verf er nog op. Mooi in de woonkamer, maar ook erg leuk voor in de slaapkamer of kinderkamer.

Wandhanger peace sign, prachtig als decoratie voor aan de muur, maar ook mooi staand te decoreren

Goed! Genoeg gekletst ;-) Hoogste tijd om gewoon eens even lekker te gaan snuffelen tussen al dat nieuws en inspiratie op te doen.

Tot de volgende blog!

Liefs Ellen