Rotan stoel

Urban jungle

Urban jungle, we love it! Langzaam maar zeker verovert deze woonstijl het hart van menig interieurliefhebber. Gelukkig maar, want dat betekent dat het met ons interieur de goede kant op gaat. Zoals je ongetwijfeld wel weet zijn wij groot fan van duurzaam wonen en laat dat nou net een van de uitgangspunten van de urban jungle zijn. Een van de kenmerken is namelijk groen. Zowel als kleur, maar ook als het gaat om het gebruik van planten. In de urban jungle zien we voornamelijk cactussen, vetplanten, bananenplanten en hangplanten. Het liefst in een mandje van kokos of ander natuurlijk materiaal.

Urban jungle Knap Goed Producten op de foto's: geweven mand van gerecycled papier L €15,95 - kandelaar vintage spoel €13,25 - vintage lantaarn €24,95 - houten vintage decoratieplank €34,95 - vintage rotan stoel €89,95

Daarnaast kenmerkt de woonstijl urban jungle zich met het gebruik van opvallend veel natuurlijke materialen als kurk, hout, sisal en riet en mogen ook de doorleefde vintage items niet ontbreken. Supertof, want dat betekent dat je niet alleen een hartstikke modieus interieur hebt, maar dat het milieu hierdoor ook gespaard wordt. Waar wij zelf heel blij van worden zijn de oude ijzeren dienbladen uit India en de vintage baksteenmallen, waar het logo van het fabriekje nog in te vinden is. Ze zijn allemaal anders en daardoor extra leuk.

Vintage ijzeren dienblad

Vintage baksteenmalProducten op de foto's: vintage baksteenmal €14,95 - vintage ijzeren dienblad €29,95

Ben je niet zo goed met het verzorgen van planten? Vul een plastic flesje met water en boor een gaatje in de dop. Zet 'm ondersteboven in de grond en de plant krijgt water wanneer die dat nodig heeft :-)

Fijne zondag!

Ellen