Bloempotten papier maché

Stoere bloempotten

Ondanks dat het weer nog niet zo meewerkt beginnen de lentekriebels toch al te komen. Ik betrapte mezelf er op toen ik van de week op zoek ging naar onze mintgroene kussenhoezen, want van al die grauwe kleuren werd ik een beetje kriebelig. Na het wisselen van de kussens kon ik het niet laten om ook de rest van de woonkamer gelijk maar weer een kleine make-over te geven. We hebben inmiddels mintgroene kaarsen en zoals je misschien op Instagram al hebt gezien ben ik ook lekker in de weer geweest met onze nieuwe bloempotten van papier maché.

Bloempotten papier maché

Deze stoere bloempotten worden gemaakt van oude kranten en petflessen en zijn ontworpen door een lokale Filipijnse kunstenaar die tevens verantwoordelijk is voor het productieproces. Hij ontvangt hier, net als de makers ervan, een fairtrade vergoeding voor.

Papier maché bloempot

Naast het robuuste karakter van de potten vind ik het mooi dat ze in ieder interieur passen. Vintage, retro, Scandinavisch, design, bohemian of eclectisch, het kan allemaal. En houd je niet zo van standaard in de vensterbank? Denk dan eens aan de 'macramé versie'. Gewoon, lekker laten bungelen voor het raam of aan de muur en genieten maar :-)

Fijne zondag!

Ellen