Love is in the air

Valentijn

Over acht dagen is het alweer Valentijn. Dé dag van het jaar waarop je je geliefde laat zien hoeveel je van hem of haar houdt. Je kookt het lievelingsmaaltje van je partner, gaat eens lekker met z'n tweeën een avondje voor de houtkachel zitten of maakt samen een mooie wandeling. Iets mooiers dan de liefde bestaat niet en daarom verrassen we elkaar graag op Valentijnsdag. Niet alleen met wat extra aandacht, maar meestal ook met een mooi cadeau.

Maak Valentijn extra romantisch en geef jouw hartendief een met de hand gemaakte hartkaars van palmolie. Met een persoonlijk briefje erbij nog leuker om te geven!

Hartkaars palmolie Valentijn

Of wat dacht je van een fijne zeep, kandelaar, trendy vaas of het exclusieve koetouw van boer Henk?! Neem eens een kijkje in onze speciale Valentijnshop. Daar vind je van alles dat het hart van jouw Valentijn sneller laat kloppen. En als je bij jouw bestelling vermeldt dat het om een Valentijncadeau gaat, dan pakken we dat natuurlijk met alle liefde in.

Fijne Valentijn!

Ellen