Winteretalage Knap Goed

Een kijkje achter de schermen

Daar is 'ie dan! Ons eerste zondagochtendblog van dit nieuwe jaar. En gelijk een bijzondere, want vandaag geef ik je een kijkje achter onze schermen :-)

Zoals je misschien al wel op Facebook of Instagram hebt gezien, hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt aan een demontabele achterwand. Hier gaan we het komende jaar nog meer en nog mooiere interieurfoto's mee maken. Gewoon, omdat we het leuk vinden om je te inspireren!

Fotowand Knap Goed

Maar dat is niet het enige dat we met de wand doen. Sinds een paar maanden hebben we namelijk een hele toffe mini-etalage. Regelmatig richten we die helemaal in naar de tijd van het jaar. Nadat we het thema voor de etalage hebben bepaald begint het leukste werk. We zoeken de beste producten bij het thema en het stylen kan beginnen. Eerst door op papier een aantal composities te tekenen en daarna door de mooiste compositie thuis uit te werken voor onze fotowand. En dat heeft zo zijn voordelen: we zitten lekker droog en warm (of koel) en kunnen snel zien of de bedachte compositie werkt of dat er misschien iets aan moet worden toegevoegd of weggelaten. Eenmaal klaar is het een kwestie van inpakken, op naar de etalage en lekker etaleren totdat de puntjes op de i staan.  Nieuwsgierig hoe we dat doen? Bekijk het filmpje van onze winteretalage :-)

Winteretalage Knap Goed

Fijne zondag!

Groetjes Ellen