Boombags broodmand

Boombags

Op de foto vond ik ze al heel mooi, maar nu ze echt binnen zijn ben ik helemáál voor de Boombags gevallen. Tijd om mijn nieuwe liefde te delen vond ik :-)

Laten we beginnen met een klein weetje. Boombags zijn gemaakt uit 98% FSC gecertificeerde houtvezel en 2% verstevigingsmateriaal. Hartstikke duurzaam, want gecertificeerd en je zou ze bij het oud papier mogen deponeren. Maar dat doen we natuurlijk niet! Met deze hippe tassen wil je namelijk pronken en ze zijn hartstikke stevig, dus gaan ook nog eens lekker lang mee. Het grappige aan de tassen is dat ze wasbaar zijn. Gewoon in de wasmachine en de tas is weer schoon. Dat maakt 'm gelijk multifunctioneel. Want behalve als boodschappentas doet de Boombag ook prima dienst als broodmand, wasmand, houtmand, plantenbak, lectuurbak en ga zo maar door.

Boombags broodmand

Boombags houtmand

Boombags houtmand

Boombags wasmand

Boombags plantenbak

Boombags hondenmand

En? Heb ik te veel gezegd? Ik ben benieuwd wat jij van de Boombags vind :-)

Fijne zondag!

Ellen