Acadiane marktkraam Knap Goed

Knap Goede aanhanger deel 2

Je herinnert je het vast nog wel: ons blog van een aantal weken geleden, waarin we enthousiast vertelden over de oldtimer aanhanger die we aan het opknappen zijn. Nog voor de kerstmarkt in Vaassen (9, 10 en 11 december 2016) moest hij af zijn. Al het plaatwerk was gedemonteerd, roest verwijderd en de meeste onderdelen zaten op dat moment al in de roestwerende Corroles. Het opbouwen ging weer beginnen :-)

Acadiane marktkraam Knap Goed

Inmiddels zijn we zes weken verder en de tijd begint te dringen. Nog maar twee weken en de aanhanger moet aan de buitenkant helemaal spik en span zijn. Superspannend, want hoewel ik de afgelopen zes weken vol enthousiasme in alle vrije uurtjes heb gepopnageld en geplamuurd, lijkt de planning toch wat krap te zijn. De oldtimer moet nog voor een deel geschuurd worden en daarna moeten er nog twee lagen lak overheen.

Acadiane marktkraam Knap Goed

Acadiane marktkraam Knap Goed

Nog veel te gebeuren in een korte tijd dus. Gelukkig boden familie en vrienden afgelopen week volop hun hulp aan, zodat de aanhanger hopelijk nog op tijd af kan zijn. Het eind is in zicht, maar voorlopig blijf ik nog even duimen. We houden je op de hoogte :-)

Acadiane marktkraam Knap Goed

Acadiane marktkraam Knap Goed

Fijne zondag!

Ellen