Cadeau Knap Goed

Inpakideeën

Yes! Het is zover! De eerste feestjes staan alweer voor de deur. Waar ik me dit jaar enorm op verheug is de gezellige sinterklaasavond met surprises en gedichten. Een moment waarop er, meestal met veel lol, wordt terug gekeken op het afgelopen jaar en we elkaar cadeautjes geven.

Als je Knap Goed op Instagram of Facebook volgt, dan heb je vast al gezien dat ik gek ben op cadeautjes. En dan voornamelijk het inpakken ervan. Wil je jouw cadeau ook mooi verpakken? Lees dan snel onze inpaktips :-)

Cadeau Knap Goed

Tip 1: mix and match verschillende cadeaupapieren met elkaar. Als je ervoor zorgt dat de basis, bijvoorbeeld de kleur, hetzelfde is dan kun je een heleboel kanten op. Als je kijkt naar het voorbeeld hierboven dan zie je dat het papier met de fietsen van zichzelf al vrij druk is. Mooi inpakken is dan vaak al voldoende. Het pakje erboven is ingepakt met egaal papier in dezelfde kleur als die van de fietsen. Die leent zich er juist heel goed voor om er een strik van touw en een kaartje omheen te doen. Zoals je ziet passen de pakjes nog steeds heel goed bij elkaar en zorgen de verschillen voor een speels effect.

Cadeau Knap Goed

Tip 2: gebruik andere materialen dan alleen inpakpapier om je cadeau mooi te maken. Een lap jute kun je bijvoorbeeld heel goed gebruiken om een Sinterklaascadeau in te pakken. Leg het cadeau midden op de lap, breng de punten in het midden naar elkaar toe en knoop net boven het cadeau de zak dicht met een mooi lint. En wat dacht je van oude Scrabble letters? Zoek de naam van de ontvanger bij elkaar en lijm deze op het cadeau. Supergaaf toch?!

Cadeau Knap Goed

Tip 3: Beplak je cadeau met een mooi figuur van washi tape. Het mooiste effect krijg je als je dit op egaal cadeaupapier doet.

Veel inpakplezier!

Groetjes Ellen