Lichtpuntjes

Lichtpuntjes

lichtpuntjes gedicht

Mooi gedicht he?! Het raakte me toen ik het van de week las en besloot er iets mee te doen. Niet zozeer in de figuurlijke, maar meer in de letterlijke vorm van het woord 'lichtpuntjes'. Want wat worden we blij van al die mooie kaarsen en kandelaars die binnen voor een fijn sfeertje zorgen.

Kerst 2016

Lichtpuntjes

Heb je bijvoorbeeld onze nieuwe houders voor dinerkaarsen al gezien? Ze passen heel goed bij de waxinelichthouders van acaciahout en kunnen de hele herfst en winter in je woonkamer staan pronken. Tip: kies een dinerkaars in dezelfde tint als je decoratie, dan krijg je een matchend geheel en ziet je stilleven er overdag ook nog eens mooi uit.

Heb je geen licht, maar een donker interieur? Probeer dan eens stoere materialen met elkaar te combineren. Metaal of ijzer met robuust hout om maar een voorbeeld te noemen. In de werkkamer maakte ik dit mooie plaatje van een vintage lantaarn op een oud houten kratje. Is het geen plaatje?!

vintage lantaarn

Fijne zondag!

Ellen