Acadiane marktkraam Knap Goed

Knap Goede aanhanger

Deze week stond in het teken van onze geliefde Acadiane marktkraam. Hiermee touren wij sinds de zomer met veel plezier naar allerlei creatieve markten door heel Nederland. Eenmaal aangekomen doen we de deurtjes van de oldtimer open en maken we er binnen een mum van tijd een supertoffe kraam van.

Acadiane marktkraam Knap Goed

Acadiane marktkraam Knap Goed

Binnenkort is het voor ons blauwe beestje tijd om 'op stal te gaan'. Want vanwege zijn leeftijd mag hij tijdens de wintermaanden helaas niet rijden. Maar niet getreurd! Zoals je misschien al wel gezien hebt heeft de Acadiane er een zusje bij!

Acadiane marktkraam aanhanger

Vol overgave werken we er momenteel aan om onze Acadiane marktkraam aanhanger nog vóór de kerstmarkt in Vaassen (9, 10 en 11 december 2016) af te hebben. Een hele klus, want echt in heel goede staat was de aanhanger niet. Inmiddels zo'n beetje alles gedemonteerd, is alle roest verwijderd en zitten de meeste onderdelen in roestwerende Corroles. Tijd om weer op te bouwen :-)

Oldtimer aanhanger in corroles zetten

Restaureren oldtimer marktkraam aanhanger

Laadklep oldtimer aanhanger

En natuurlijk.... Natuurlijk gebruiken we zoveel mogelijk oude materialen als blijkt dat iets vervangen moet worden. Duurzaam is en blijft het uitgangspunt :-)

Fijne zondag!