Oude houten veilingkratjes

Houten kratjes: 3x anders

Oude houten veilingkratjes, wij worden er blij van! Niet alleen omdat ze er supertof uit zien, maar ook omdat ze multifunctioneel zijn en bij veel interieurstijlen passen. Daarnaast zijn ze bijvoorbeeld uitermate geschikt als opberger. Zelf gebruik ik de kratjes thuis om tijdschriften in kwijt te kunnen. Het neemt niet veel ruimte in beslag, ik heb alle tijdschriften bij elkaar liggen en met een mooie plant en kandelaar op het kratje ziet het er ook nog eens leuk uit.

Oude houten veilingkratjes

En heb je kussens te veel? Decoreer er eens een paar mooi in een krat. Als je de kleuren van de kussens afstemt op de kleur van de muur wordt het een mooi geheel. Decoratie in dezelfde tinten erbij en je creëert een mooi stilleven.

Oude houten veilingkratjes

Bij ons thuis is onze kat Keesje de grootste fan van de oude houten kratjes. Speciaal voor haar maakte ik deze mand door er een paar oude kussens en een lekker zacht kleed in te leggen. Dat slaapt natuurlijk extra lekker :-)

Oude houten veilingkratjes

En jij? Wat ga jij met kratjes doen of wat heb je er al mee gedaan? Ik ben benieuwd!

Groetjes! Ellen