Scrapwood dienblad Otentic

Scrapwood is good

Dat Knap Goed alleen duurzame producten verkoopt, dat wist je vast al wel. Maar wist je dat veel van onze producten ook fairtrade zijn? Neem bijvoorbeeld onze scrapwood dienbladen en muurorganisers. Deze worden met de hand gemaakt van gerecycled teakhout met de originele verf er nog op. Vaak afkomstig van huizen in India en soms al meer dan 100 jaar oud!

Scrapwood Otentic

Alle scrapwood planken worden verzameld bij de timmerman in India. Hij zaagt ze op maat en maakt er bijvoorbeeld dienbladen en muurorganisers van. Is er een flinke stapel gemaakt? Dan komen de dienbladen naar Nederland. Voor het maken van de producten ontvangt de timmerman een eerlijke beloning.

Scrapwood dienblad Otentic

Doordat alle scrapwood planken verschillen van kleur is ieder item uniek. Je kunt de dienbladen binnen gebruiken, maar ook buiten onder de veranda staan ze hartstikke mooi. Met een paar kaarsen er op is het sfeertje compleet :-)

Fijne zondag!