Vintage koffer

Vintage it is!

Wat houden we ervan: vintage! Markten, kringlopen, alles lopen we af. Op zoek naar dat ene item waar we zo gelukkig van worden. Onze favoriet van dit moment is de vintage koffer. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en reuzehandig maar ook decoratief. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze mooie grijs-blauwe eyecatcher?! Spullen die je niet zo vaak gebruikt kunnen er in opgeruimd worden en zowel de kleur van de koffer als de koffer zelf staat hartstikke mooi in het interieur.

Vintage koffer

Minstens net zo leuk vinden we de geschiedenis van de koffers. Je ziet natuurlijk dat ze gebruikt zijn, maar soms zit er bijvoorbeeld nog een heel oud briefje aan de binnenkant van de koffer, of is er een prachtige sticker van een vliegmaatschappij jaren geleden op de klep geplakt.

vintage koffer blauw-grijs

En heb je meerdere koffers met verschillende maten maar een matchende kleur? Dan stapel je ze gewoon lekker op elkaar. Wees creatief en je krijgt het mooiste resultaat.

Veel plezier met decoreren!

Vintage koffers