Knap Goed bij Cornelis

Let’s improvise!

Ken je dat? Dat je ergens een hele planning voor hebt gemaakt, maar dat het eigenlijk compleet anders gaat of loopt? Ikzelf heb dat zeg maar bijna altijd. Ik kan hele werkweken en weekenden plannen, maar eigenlijk gaat het nooit zoals ik mezelf van tevoren bedacht had. En eigenlijk, eigenlijk begin ik het steeds meer te waarderen. Want wat is er nou leuker dan improviseren? Ik houd er wel van. Zo hadden we vorige week op maandag nog een heel overzichtelijke week en op dinsdag pats boem een mooi marktkraamproject voor de komende maanden erbij (zie Facebookbericht). Een hele klus, maar wel ontzettend leuk!

Aca marktkraam

Waar ik het ook vaak mee heb is bij het inrichten van ruimtes. Dan bedenk ik van tevoren welke producten ik ergens mee naartoe neem en hoe ik alles ga decoreren, maar vaak is het resultaat compleet anders dan gepland. Dat had ik deze week bijvoorbeeld ook bij Grand Café Cornelis in Epe. Daar mogen we sinds kort en ruimte met Knap Goed inrichten. Opeens zag ik hoe alles nog mooier bij elkaar kon worden gezet en gooide het hele plan om. Kost een half uurtje extra, maar dan heb je ook wat ;-) Gewoon lekker gaan improviseren dus!

Knap Goed bij Cornelis

Knap Goed bij Cornelis

Fijne zondag!