Scrapwood muurorganiser

Je mooiste vakantieherinneringen op een rijtje

Net als voor de meeste Nederlanders, is ook onze zomervakantie weer voorbij. Wat hebben we genoten en fijne herinneringen gemaakt! Om al die mooie momenten te koesteren fotograferen we vol overgave tijdens onze vakantie en nemen we bijzondere kaarten, schelpen, stenen en nog veel meer mee. Eenmaal thuis gekomen is het altijd weer de vraag hoe en waar we deze schatten op een mooie manier kunnen etaleren.

Scrapwood muurorganiser

Scrapwood muurorganiser

Bij Knap Goed zijn we helemaal weg van de scrapwood muuroganisers. De stoere teakhouten organisers (met de originele verf er nog op!) zorgen van zichzelf al voor een lekker vakantiegevoeld. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten en daardoor geschikt voor ieder interieur. Zet je mooiste vakantieschatten er in en (na)genieten maar!

Scrapwood muurorganiser M