Broekzakje Knap Goed

Helemaal hip: broekzakjes!

Denim is helemaal hip. Van spijkerbroek, tot blouse of poef, er wordt van alles van gemaakt. Wijzelf zijn helemaal weg van de denim broekzakjes. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook superhandig én gemaakt van gerecyclede jeans. Nog een mooie bijkomstigheid: door de lus kun je de broekzak ophangen. Op onze werkplek hangen we de broekzakjes aan karabijnhaken op en stoppen er kaarten, kaarsen, taperolletjes en bollen touw in. Lekker opgeruimd en het ziet er ook nog eens tof uit :)

Broekzakje Knap Goed

Maar wist je dat de broekzakjes voor nog veel meer gebruikt kunnen worden? Ze kunnen bijvoorbeeld aan je broekriem, maar staan ook mooi op de tafel of op de grond met bijvoorbeeld een plantje er in. Door verschillende kleuren, hoogtes en diameters te gebruiken ontstaat het mooiste resultaat. Dus mixen en matchen maar!

Broekzakjes