Ellens woongeluk

Ellens woongeluk

Met volle teugen geniet ik van ons huis. Maar er is een favoriete plaats, en dat is deze zitplek in een hoek van onze woonkamer.

Ellens woongeluk

Het mooist aan deze plek vind ik de natuurlijke kleuren van de gerecyclede producten die zoveel rust geven in het interieur. En dan het groene van de plant die zorgt voor lekker veel contrast. Als ik hier vanaf mijn eetkamerstoel naar kijk word ik altijd een beetje blij. Maar gebruik maak ik er ook van. Lekker lui onderuit in de stoel met een tijdschrift op schoot en een kop thee erbij. Heerlijk!

Ellens woongeluk

En zit ik op de bank, dan is het uitzicht weer heel anders. Onze servieskast springt gelijk in het oog. Deze hebben we gemaakt van een bestaande teak houten kast waar mijn vriend de reservedeuren van zijn oldtimer in heeft gemaakt. Supergelukkig word ik ervan :-)