Mand zandstof L

Opgeruimd staat netjes

Soms worden we er een beetje gek van: rondslingerende spullen. Maar wist je dat opruimen best leuk kan zijn? Wij maken er bijvoorbeeld een sport van om alles op een zo mooi mogelijke manier op te bergen. Dat zorgt niet alleen voor toffe stillevens in de werkruimte maar stimuleert ook om alles netjes te hóuden. Op ons bureau liggen bijvoorbeeld overal schriften. Schriften om ideeën in op te schrijven, om in te tekenen en ga zo maar door. Aan het eind van de dag gaan alle schriften in een mand en tadaa, opgeruimd staat netjes.

Mand zandstof L

Daarnaast maken we veel gebruik van (industriële) organisers. We bergen er onze koetouwen in op, maar bijvoorbeeld ook de kleden voor de marktkraam. Soms tikken we iets moois op de kop waar nog iets aan gedaan moet worden. Gelukkig passen ook deze items vaak in een van de bakken :-)

Industriële organiser Knap Goed